Numrat e Kontaktit

Administrata: +355 69 20 70 360
Salla Operative: +355 69 60 13 662
Tel/Fax: +355 4 24 10 251

Info Point

  • Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes
  • Curabitur mollis, lectus sit amet bibendum faucibus ligula
  • Morbi sodales accumsan arcu sed venenatis. Vivamus leo diam
  • Cras ullamcorper suscipit justo, at mattis odio auctor quis alteno
  • Vestibulum auctor, magna sit amet pulvinar tristique, nunc felis viverra
  • Integer aliquet libero sed lorem consequat ut tempus faucibus

Sherbimet Tona

Duke u mbeshtetur ne profesionalizmin dhe aftesite e stafit tone, si dhe ne teknologjine me te fundit te fushes, ne ju ofrojme mbeshtetjen e munguar per te siguruar biznesin me gjithe asestet e tij dhe familjen tuaj.
Ofrojme sherbime survejimi te ambjenteve tuaja me kamera profesionale e cilesore; montojme dhe mbikqyrim sisteme alarmi te te gjitha tipeve dhe per cdo nevoje tuajen; montojme sisteme kunder zjarrit dhe ofrojme mbeshtetjen tone per parandalimin e tij.

Me sistemet e monitorimit 24/24 ne ju sigurojme nje monitorim te plote te ambjenteve te biznesit apo te shtepise tuaj. Sistemet e alarmit me te cilat ne punojme jane te shpejta, te sigurta, te avancuara, profesionale dhe te pershtatshme per cdo lloj ambienti.

Sistemet tona hardware dhe software do te mundesojne nje monitorim te plote te ambienteve qe ju doni te siguroni.

Salla Operacionale moderne e plotesuar dhe stafin e specializuar, monitoron 24 ore ne 24, 7 dite te jave dhe 365 dite te vitit cdo ambjent te pajisur me sisteme alarmi, dhe ne raste alarmi, njofton grupin operacional ne terren i cili nderhyn menjehere, ne kohe rekord, pavaresisht se ku ndodhet ambjenti ne rrezik.

Nje model mbikqyrjeje i plote i ambjenteve tuaja eshte skematizuar ne imazhin e meposhtem:
Skema e sistemeve te alarmit

Sistemet telefonike te alarmit gsm control panel and radio alarm panel


Sistemet telefonik te alarmeve mund te suprotojne 32 detektore wireless dhe 8 detektore wired. Ato mund te ruajne zerin, mund te ruajne 5 numra telefoni, mund te perdoren per kontrolle ne largesi, mund te kene 8 ndarje dhe 8 usera te ndryshem. Mund te reportoje arm/disarm. Kane bateri te rikarikueshme 12v; 7a.

Sistemet e alarmit gsm suportojne 32 zona wireless dhe 16 perdorues. Mund te ruajne 256 njgarjet e fundit ne nje memorie eprom jo volative. Kane nderfaqe me karte gsm per dergimin e mesazheve, nje mares superheterodin 433.92 mhz, ndjeshmeri me te mire se -104dbm. Ushqyes 12v 300 ma dhe nje bateri te brendshme 2700 ma.

Sistemet e alarmit radio kane 8 sensore wired. Ato mund te suportojne 8 perdorues dhe 2 ndarje, mund te transmetojne ne dy frekuenca vhf te ndryshme. Ato suportojne protokollet messer, vidicon, miclol-d dhe te tjera. Keto sisteme mund te programohen nga kompjuteri.


Sisteme survejimi me kamera dhe regjistrues
Gjithashtu, ofrojme edhe sherbime survejimi me kamera te ambjenteve tuaja, duke instaluar kamera te cilesise, natyres e modeleve te ndryshme, sebashku me pajisjet e regjistrimit te nevojshme per kete sherbim.


Sistemet e alarmit per zjarre me specifikimet e meposhtme (por jo vetem):
Ushqyesi kryesor: 120v or 220vac 50/60hz
Baterite stendby: dc24v 4ah (bateri te rikarikueshme)
Power supply output: 24vdc @ 5.0 amps
Shfaq: 15 rreshta x 40 karaktere lcd (600 karaktere ne total)
Slc loops:, 4,
Device per loop: 40 sensore & module
Adresa per panell: 160 max.
Porta e komunikimit: rs232/rs485
Temperatura e operimit: –10°c~+50°c lageshtia: ~95% (40±2°)
Dimensionet (d * w * h): 110×335×435mm pesha: 16kgDeshmite e Klienteve

Etiam non lacus ac velit lobortis rutrum sed id turpis. Ut dictum, eros eu blandit pellentesque, nisi nisl dapibus mauris, sed feugiat enim urna sit amet nibh. Suspendisse sed tortor nisi.

John Smith, Banka e Shqiperise

Informacionet e Kontaktit

  • E-mail:[email protected]
  • Cel: +355 69 20 70 360
  • Tel/Fax: +355 4 24 10 251
  • Adresa: Rruga e Durresit, Prane Doganes, Tirane