Numrat e Kontaktit

Administrata: +355 69 20 70 360
Salla Operative: +355 69 60 13 662
Tel/Fax: +355 4 24 10 251

Info Point

  • Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes
  • Curabitur mollis, lectus sit amet bibendum faucibus ligula
  • Morbi sodales accumsan arcu sed venenatis. Vivamus leo diam
  • Cras ullamcorper suscipit justo, at mattis odio auctor quis alteno
  • Vestibulum auctor, magna sit amet pulvinar tristique, nunc felis viverra
  • Integer aliquet libero sed lorem consequat ut tempus faucibus

Profili Kompanise Gurra Security

Shoqeria e Ruajtjes dhe Sigurise Fizike "Gurra Security" eshte krijuar ne vitin 2013, me NUIS (NIPT) L32221033N dhe administrohet nga zj. Kozeta Qokaj. Eshte nje kompani e cila siguron sipermarrjet, biznese dhe institucione te ndryshme ne Shqiperi. Ne kete kontekst mund te permendim sigurimin e nje sere objektesh ku disa prej tyre jane te rendesise se vecante, sikurse disa prej Njesive Bashkiake te Tiranes, Inkubatori i Biznesit, disa prej Bankave te Shqiperise, disa prej Spitaleve te vendit, disa prej zyrave te Hipotekes ne Shqiperi, disa nga ambjentet e Ministrive, etj;

Por dhe disa nga ambjentet e kompanive te medha qe operojne ne Shqiperi si Shega Trans.

Gjithashtu, Gurra Security eshte e specializuar edhe ne sigurimin e shfaqjeve dhe koncerteve te ndryshme si dhe shoqerimin dhe sigurimin e personave VIP.

Deshmite e Klienteve

Etiam non lacus ac velit lobortis rutrum sed id turpis. Ut dictum, eros eu blandit pellentesque, nisi nisl dapibus mauris, sed feugiat enim urna sit amet nibh. Suspendisse sed tortor nisi.

John Smith, Banka e Shqiperise

Informacionet e Kontaktit

  • E-mail:[email protected]
  • Cel: +355 69 20 70 360
  • Tel/Fax: +355 4 24 10 251
  • Adresa: Rruga e Durresit, Prane Doganes, Tirane