Numrat e Kontaktit

Administrata: +355 69 20 70 360
Salla Operative: +355 69 60 13 662
Tel/Fax: +355 4 24 10 251

Info Point

  • Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes
  • Curabitur mollis, lectus sit amet bibendum faucibus ligula
  • Morbi sodales accumsan arcu sed venenatis. Vivamus leo diam
  • Cras ullamcorper suscipit justo, at mattis odio auctor quis alteno
  • Vestibulum auctor, magna sit amet pulvinar tristique, nunc felis viverra
  • Integer aliquet libero sed lorem consequat ut tempus faucibus

Partneret dhe Bashkepunetoret Tane

Gurra Security bashkepunon me kompanite me te medha Shqipetare dhe Boterore per prodhimin dhe importimin ne Shqiperi te paisjeve profesionale ne fushen e sigurise. Disa prej ketyre firmave jane:

Messer
Messer SP.J eshte kompani polake e cila ofron produktet e saj qe prej vitit 1995. Aktiviteti i kompanise Messer bazohet ne projektimin dhe prodhimin e paisjeve qe sherbejne per monitorimin ne distance te objekteve. Messer prodhon paisje monitoruese radio dhe sisteme telefonike.

Next
Next eshte kompani e cila krijon dhe implementon sisteme softwerike te medha te cilat kontrollojne dhe vizualizojne, ruajne dhe perpunojne te dhena. Produkti me i njohur i Next eshte softwari Kronos Net.

Elmes Electronic
E krijuar ne vitin 1990, Elmes electronic ofron sisteme alarmi wireless per kliente ne te gjith boten. Elmes Electronic dizenjon dhe prodhon nje sere produktesh wireless.

HIK Vision
Hikvision Digital Technology Co. Ltd eshte nje prej kompanive lider ne fushen e sistemeve CCTV. Produktet e Hikvision perdoren ne me shume se 100 vende te botes.Eshte numri nje ne shitjen e produkteve te survejimit ne bote. Hikvision ka nje eksperience te gjate te shtrire ne mbi 100 shtete per te ofruar sigurit te larte dhe kualitet.

Southwest Microwave
Me nje eksperience 40 vjecare dhe 53.000 sisteme te ndertuara ne me shume se 80 shtete,Southwest Microwave eshte nje lider global ne disenjimin dhe fabrikimin e sistemeve perimetriale te sigurise se larte elektronike . Fusha e shtrirjes se kompanise bazohet ne sensoret inteligjent te detektimit dhe ne programin e menaxhimit.

meitrack
Meitrack me qendren e saj ne Tawian, eshte e njohur per dizenjimin dhe prodhimin e paisjeve GPS dhe programit te monitorimit te paisjeve.

Crow
The Crow Group dizenjon dhe prodhon sisteme te avancuara ne fushen e sigurise. Produktet Crow perdoren ne te gjith boten nga instalues profesionist, dhe nga kompani te medha te cilat ofrojn siguri per klientet e tyre.

Bickcom
Brickcom eshte nje nga kompanite lider ne bote per prodhimin e sistemeve CCTV qe bazohen ne IP.

EBS
EBS eshte nje fabrikues per paisjet e alarmit dhe te kontrollit te rojeve.EBS.CO e ka qendren e saj ne Poloni.

Deshmite e Klienteve

Etiam non lacus ac velit lobortis rutrum sed id turpis. Ut dictum, eros eu blandit pellentesque, nisi nisl dapibus mauris, sed feugiat enim urna sit amet nibh. Suspendisse sed tortor nisi.

John Smith, Banka e Shqiperise

Informacionet e Kontaktit

  • E-mail:[email protected]
  • Cel: +355 69 20 70 360
  • Tel/Fax: +355 4 24 10 251
  • Adresa: Rruga e Durresit, Prane Doganes, Tirane