Produkte te Tjera

Gjurmim me Gps

Gurra Security ofron paisje dhe sisteme gjurmimi per makinat dhe mjetet e tjera levizese.

Ne ofrojmepaisje gpsdhe sisteme gps te cilat jane ideale per perdorim personal ose per biznesin tuaj.

Paisjet tona GPS komunikojne me sistemin dhe paraqesin ne harte levizjet e objektit.

Nese deshironi te gjurmoni makinen tuaj, ose mjetet e tjera levizese te biznesit tuaj, kontaktoni me Gurra Security per te mare paisjet dhe sistemet me profesionale ne fushen e sigurise.


 

Radio UHF/VHF

 

Parametrat teknik te radiove UHF/VHF

Brazi i frekuencave VHF 136-174MHz UHF 400-430MHz ose 430-470 MHz

Funksion QT dhe DQT

Kanal frekuencash half duplex

Perdorin bateri Ni-h/Li funksion vox programohen nga kompjuteri

Mund te programohen ne fuqi te larta dhe te uleta

Funksion alarmi ne rastin e baterise se shkarkuar