Sisteme Alarmi

 

Sistemetet telefonike te alarmit Gsm control panel dhe Radio alarm panel.

Sistemet telfonike te alarmeve mund te suportojne 32 detektore wireless dhe 8 detektore wired.Ato mund te ruajne zerin mund te ruajne 5 numra telefoni mund te perdoren per kontrolle ne largesi mund te kene 8 ndarje dhe 8 usera te ndryshem.Mund te reportoje Arm/Disarm.Kane bateri te rikarikueshme 12V;7A.

Sistemet e alarmit gsm suportojne 32 zona wireless dhe 16 perdorues mund te ruajne 256 ngjarjet e fundit ne nje memorie eprom jo volative kane nderfaqe me karte gsm per dergimin e mesazheve nje marres superheterodine 433.92MHZ ndjeshmeri me te mire se -104dBm.Ushqyes 12V 300mA dhe nje bateri te brendshme 2700mA.

Sistemet e alarmit radio kane 8 sensore wired.Ato mund te suportojne 8 perdorues dhe 2 ndarje mund te transmetojne ne dy frekuenca VHF te ndryshme.Ato suportojne protokollet messer vidicon miclol-d dhe te tjera.Keto sisteme mund te programohen nga kompjuteri